Ladies Spring In op 8 april 2016

Ladies Spring In 8 april 2016

Hierbij nodig ik je uit voor de Ladies Spring In van I’ A.M. Kleur&Stijl op 8 april 2016 van 19.30 tot 22.00 uur (De Botterije 1, Schalkhaar). De entree is gratis. Maak jezelf “voorjaarsproof”! De Ladies Spring In staat in het teken van kleur, stijl, beauty, lifestyle, food en accessoires. Het wordt een gezellige sfeervolle avond én voor elk wat wils. Laat je adviseren over je haarkleur, laat je gezicht heerlijk verzorgen, of toch misschien liever je nagels laten doen. Er zijn ook twee visagistes om jou te adviseren over jouw make-up en natuurlijk vinden zij het leuk om een mooie make-up aan te brengen, zin in een nieuw geurtje of ...... te veel om op te noemen.

Het is ook leuk om te zien welke kleuren jou laten stralen en welke juist helemaal niet? En welke kleuren zijn dat dan? Dat verschilt per persoon en is afhankelijk van je huidtype, kleur ogen en haarkleur. Wil je alvast graag weten of je een warm-/goudtype (lente of herfst) of een koel-/zilvertype (winter of zomer) bent. Kom dan langs tijdens de Ladies Spring In.

Om je zelf helemaal "voorjaarsproof" te maken heeft I’ A.M. ook voor jou de meest trendy tassen, armbanden, kettingen, oorbellen, hippe poncho's, shawls, portemonnees en make-up ingekocht. Alles in de huidige modekleuren, zodat jij dit voorjaar nog meer kunt gaan stralen. Ook is de eigentijdse kinderwinkel Kinderen van Jansen aanwezig met hippe en trendy kleding (kleding in maat 50 t/m 176).

Leuk als je komt. Tot dan!

Een kleurrijke groet,

Astrid Morsink
I' A.M. Kleur&Stijl
De Botterije 1, Schalkhaar .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken