Like I' A.M. Kleur&Stijl op facebook, zo ontvang je regelmatig leuke tips & trends!

Ladies Day 6 november 2016

ladies day facebook1

Zondag 6 november 2016 organiseert I' A.M. Kleur&Stijl in samenwerking met zeven enthousiaste onderneemsters voor de 2e keer een Ladies Day in Schalkhaar. Na een zeer geslaagde 1e editie is het nu tijd voor een 2e dag die in het teken zal staan van kleur, stijl, beauty, lifestyle, food en accessoires. Een echte verwenzondag voor jou!

Het aanbod is weer zeer gevarieerd. Zo kun je je bijvoorbeeld professioneel op laten maken door Jessica en Carlijn. Deze dames delen ook graag hun tips en tricks op het gebied van make-up met je!
Of vind je het leuk om je nagels mooi te laten maken met een gelpolish manicure? Dan ben je bij Ingrid van Nagelstudio LUX in goede handen! Voor het stylen en shapen van je wenkbrauwen kun je terecht bij Nicole van schoonheidssalon Cenza.Altijd al eens een ontspannende voetreflexbehandeling willen beleven? Dan kan Maaike van Voet en Toet je heel blij maken. Nieuw deze editie is coach Anika van Prolumina! Bij haar kun je de workshop “Leef je mooiste droom” volgen.
Uiteraard is het ook mogelijk om lekker te ontspannen met een kop thee. Odile’s Original zal deze dag verschillende soorten thee aanbieden. Een heerlijke cupcake kan hierbij uiteraard niet ontbreken! Samen met Jacqueline van de Taartdame maak jij je eigen lekkernij. Ook heeft I’ A.M. dit keer weer de meest trendy tassen, armbanden, kettingen, oorbellen, hippe poncho's, shawls, portemonnees voor jou ingekocht. Alles in de huidige modekleuren, zodat jij deze winter nog meer kunt gaan stralen!Hoe leuk is het om te zien welke kleuren jou laten stralen en welke juist helemaal niet? Het verschilt per persoon welke kleuren dat zijn en dat is afhankelijk van je huidtype, kleur ogen en haarkleur. Wil je alvast graag weten of je een warm-/goudtype (lente of herfst) of een koel-/zilvertype (winter of zomer) bent? Kom dan langs tijdens de Ladies Day.Je bent zondag 6 november tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij I’ A.M. Kleur&Stijl, De Botterije 1, Schalkhaar. Neem ook gerust je zus, vriendin of buurvrouw mee. Gezellig, tot dan!

Entree is gratis. 

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres