Draag jij make-up?

make up wel en niet

 

Tijdens de Kleuradviezen hoor ik zo vaak van de (rijpere) dames “iedere dag make-up” dat is niets voor mij. Ik wil niet opvallen, het kost te veel tijd en opmaken vind ik moeilijk. Maar wat is dat toch jammer. Een klein beetje make-up is de finishing touch voor je uitstraling.

Onopgemaakte ogen lijken in de verte uitdrukkingsloze kraaltjes. Door ze te omlijnen met een oogpotloodje accentueer je de vorm van je ogen en vallen ze meer op. Mascara maakt je wimpers langer, kleurt ze en geeft je ogen een open blik.

Wenkbrauwen worden minder vol en lichter naarmate we ouder worden. Door ze in te kleuren met een speciaal potlood of poeder worden ze weer zichtbaar en krijgt je gezicht meer expressie.

Een beschaafd kleurtje op je lippen geeft je hele gezicht een kleur! Door gebruik te maken van een lippotlood voorkom je dat je lipstick doorloopt in de rimpeltjes rondom je mond.

Wees voorzichtig met foundation en poeder. Een verkeerde tint foundation voor je huid komt onnatuurlijk over en poeder gaat in rimpels zitten die je liever niet wilt accentueren.

Opmaken kost weinig tijd en is zo gebeurd

Je moet alleen even weten hoe je het moet doen. Tijdens een kleurenanalyse leg ik je uit hoe je makkelijk je een mooie en snelle dag make-up aanbrengt waardoor je er altijd goed verzorgd uitziet! De make-up waar ik mee werk is van Your True Colours, deze is dierproefvrij en hypoallergeen. Deze make-up is speciaal afgestemd op de verschillende seizoenstypes. Er zijn een aantal kleuren voor de koele en warme types. Ook zijn er neutrale kleuren.

Je kunt ook alleen voor een make-up advies terecht bij I' A.M.

warme make upkoele make up

Afdrukken