klopt jouw garderobe

kleerhangers 2x1

paspop oranje 2

home kleding  240x240

lichtgrijs blok

Garderobe check

Heb je een kast vol kleren, maar lukt het je niet om je kleding te combineren tot een leuke outfit? Of heb je iedere keer als je je kast open trekt het gevoel dat je iets mist? En roep jij regelmatig dat je ‘niets om aan te trekken’ hebt? Dan is de garderobe check iets voor jou!


 

Bij de garderobe check bekijken we samen al je kleding en bepalen eerst wat mag blijven en wat echt niet meer kan. Daarna gaan we aan de slag met leuke setjes maken die passen bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Ook vertel ik je welke items nog leuk/handig zouden zijn om aan te schaffen, om optimaal te kunnen combineren. Uiteindelijk heb je een heerlijk georganiseerde garderobe. Je krijgt het meest optimale resultaat als je eerst een kleuradvies hebt gehad.

Een garderobe check kost € 45,= per uur. Hiervoor krijg je een advies zoals hierboven beschreven. De duur van de garderobe check is afhankelijk van de omvang van je garderobe. Gemiddeld duurt de garderobe check met het daarbij behorende advies 2,5 uur. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrand garderobecheck