kleuradvies tekst grijs blok

workshop kleur2x1kopie

paspop oudroze

kleuradvies blok 1x1

lichtgrijs blok

Kleuradvies

Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet?

En welke kleuren zijn dat dan?

Dat verschilt per persoon en is afhankelijk van je huidtype, kleur ogen en haarkleur. Tijdens een kleuranalyse bij I' A.M. Kleur&Stijl ontdek je wat kleuren met jou doen. Het is verrassend om te zien dat bij het dragen van de juiste kleuren je huid er frisser uitziet, dat oneffenheden en rimpels minder zichtbaar zijn en je ogen gaan stralen. Het versterkt je persoonlijke uitstraling. Verkeerde kleuren maken een huid onrustig, eventuele oneffenheden in de huid komen meer naar voren. De huid lijkt grauw of bleek, lijnen en kringen krijgen meer aandacht. Door middel van een persoonlijk kleuradvies ontdek je welke kleuren bij jou passen. En welke niet. Zo kun je voortaan snellere en betere keuzes maken. Dat bespaart een hoop tijd, geld, frustratie en miskopen. Van een kleuradvies heb je de rest van je leven profijt. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn kleurgevoelig!

kleuradvieswinter2Een kleuradvies is eenmalig, je hebt er voor altijd plezier van. Ook als je grijs wordt verandert het advies niet. Het verschil tussen 'goede' en 'verkeerde' kleuren zal met het ouder worden steeds duidelijker worden. Ook zomers, als je gebruind bent, geldt hetzelfde advies.

Met behulp van verschillende kleurdoeken gaan we samen ontdekken welke kleuren jou het beste staan. Dit doen we aan de hand van de 4 seizoenen:

  • Winter: Heldere koele kleuren
  • Lente: Warme zonnige kleuren
  • Zomer: Gedempte koele kleuren
  • Herfst: Warme gouden kleuren

Na je kleurenanalyse zal winkelen ineens anders zijn, je weet precies welke kleuren het beste bij jou passen. En om het jou makkelijk te maken krijg je een uitgebreide kleurenwaaier, bestaande uit 96 op elkaar afgestemde kleuren, die eindeloos te combineren zijn. Om het advies compleet te maken krijg je na de kleurenanalyse een make-up advies. Je wordt opgemaakt met de make-up die bij jouw seizoenstype past. Welk type ben jij? Winter, lente, zomer of herfst? Ontdek het samen met Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl.

Een korte kleurenanalyse met een handig kleurkaartje heb je al voor € 55,= p.p. Heel erg leuk om als workshop te boeken.
Een uitgebreide analyse kost € 95,= p.p. Hiervoor krijg je een persoonlijke kleurenanalyse, een passend make-up advies en een exclusieve kleurenwaaier.  Een uitgebreid kleuradvies duurt ongeveer 2,5 uur. Voor een kleurenanalyse ben je van harte welkom in mijn eigen studio, maar natuurlijk is de analyse ook op jouw eigen (gewenste) locatie mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

kleurrand winter