glijs blok wat is jouw stijl

Vormen aqaua

paspop oudrose

stijl klein 2

lichtgrijs blok

Stijladvies

Ik ben er van overtuigd, dat iedere vrouw er prachtig uit kan zien ongeacht welke maat je hebt.

Leuke en prettig zittende kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Je voelt je er beter door. Tijdens een stijladvies laat ik je zien welke kleding je figuur en daarmee je persoonlijkheid het beste tot zijn recht laat komen. Door middel van een lichaamsanalyse ontdekken we wat je sterke punten en wat je aandachtspunten zijn. Tijdens het advies wordt alles besproken van kapsel tot schoenen van broeken tot rokken, halslijnen, mouwen etc.

Stijlfoto gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met behulp van de door jou meegebrachte kleding laat ik je zien hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en de minder goede kanten kunt camoufleren.

Aan het eind van het stijladvies ontvang je een persoonlijke stijlgids met tips en adviezen over jouw ideale halslijnen, rok- en broeklengtes, haarmodellen, sieraden en nog veel meer. Deze stijlgids is praktisch en concreet zodat je voortaan zelf de kleding kunt kopen die het beste bij je past. Ontdek jouw stijl samen met Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl. Een stijl waar jij je prettig en zelfverzekerd bij voelt en die ook bij jouw persoonlijkheid past. Iedereen heeft van nature een eigen stijl, daarom gaan we kijken naar jouw persoonlijkheidstype. Ook nieuwsgierig? Ben je basic chique, romantisch, dramatisch of natuurlijk...

Een stijladvies inclusief jouw stijlgids kost € 95,= p.p. Een compleet stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur. Voor een stijladvies ben je van harte welkom in mijn eigen studio, maar natuurlijk is het advies ook op jouw eigen (gewenste) locatie mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrand stijl