Like I' A.M. Kleur&Stijl op facebook, zo ontvang je regelmatig leuke tips & trends!

Stralend en Gezond! De herfst in!

Wil jij ook graag een happy, healty en trendy lifestyle! Kom dan naar onze workshop “Stralend en gezond! De herfst in!”.

Wij Adrie (Take Off Gezond Leven), Maaike (Voet en Toet) en Astrid (I' A.M. Kleur&Stijl) hebben voor jullie deze workshop samengesteld. Kom en beleef dit samen met je vriendinnen!

Dit ga je beleven tijdens de workshop:

Aan je huid kun je vaak zien hoe het met je innerlijke gezondheid is! In je lichaam worden eerst de vitale organen voorzien van essentiële voedingsstoffen, zoals hart, hersenen en longen. Pas als die verzadigd zijn, komt de huid aan de beurt. Eventuele voedingstekorten zijn daarom vaak het eerst waar te nemen in de huid; een droge, schilferige of rode huid. Eigenlijk zie je hetzelfde ook vaak bij de gezondheid van dieren: de conditie van de vacht.
Als je blij en gelukkig bent, straal je dat uit, ook via je huid. Een gezonde en stralende huid bereik je niet met een enkel voedingsmiddel! Het is je gehele dagelijkse voedingspatroon. Laat je inspireren tijdens deze workshop.

Tijdens de workshop neem je ook plaats aan de Skin Bar om kennis te maken met de producten van Dermalogica. Dit geeft je de mogelijkheid om te ervaren welke producten er zijn, hoe deze ruiken en voelen, én krijg je uitleg hoe je deze het beste kunt gebruiken. Een groot voordeel hiervan is dat je gelijk kunt ervaren wat de producten voor jouw huid kunnen betekenen. Je geeft jezelf een minibehandeling. Try before you buy! En je gaat Stralend en Gezond naar huis! De focus ligt deze avond op de Age Smart productlijn; deze producten hebben als doel het bereiken van een stevigere, gladdere en gezondere huid!

Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet? Welke kleuren hebben je voorkeur en zijn dit ook de kleuren die jou het mooiste staan? We gaan interactief aan de slag om te ontdekken wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je doen. Met de juiste kleuren zie je er mooier uit en heb je een sprankelende uitstraling vol zelfvertrouwen. Je zult versteld staan van het resultaat!

Wil jij dit niet missen?
Deze geheel verzorgde avond kun je beleven voor maar € 29,- dit is inclusief de afzonderlijke workshops. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Reserveer gauw jouw plek. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Logo stralend en gezond vrijstaand 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres