2 x 2 kleur stijl smaak

2x1 kleur stijl smaak

kleur stijl smaak paspop

1x1 2 kleur stijl smaak

lichtgrijs blok

Workshop Kleur, Stijl en Smaak

Drie ingrediënten voor een verrassende workshop!

Heb je zin in een gezellige workshop maar ook nog eens leerzaam! En wat is er dan leuker om hier samen met je vriendinnen, collega’s, familie of buren een gezellige middag/avond van te maken onder het genot van heerlijke zelfgemaakte hapjes. Samen eten is gezellig, maar samen eten klaarmaken schept helemaal een speciale band! En aan het eind van de middag/avond weet je ook nog eens welke kleuren jou laten stralen. Met een passend kleuradvies weet je precies met welke kleuren en welke stijl je het beste voor de dag kunt komen. Wat houdt deze workshop precies in:
 Je krijgt een korte kleurenanalyse waarin je ontdekt wat verschillende kleuren met je doen.
 Je ontvangt allerlei informatie over de verschillende seizoenen en stijlen.
 Je ontdekt hoe je met accessoires je outfit compleet kunt maken.
 Je leert en maakt samen heerlijke hapjes.
 Je ontvangt de recepten van deze overheerlijke hapjes.

Afsluitend gaan jullie gezellig met z’n allen aan een sfeervol gedekte tafel genieten van alle heerlijke en smaakvolle hapjes met een lekker glas wijn.

Wie zijn wij?
Astrid Morsink van “I’ A.M. Kleur&Stijl” is een enthousiaste adviseuse op het gebied van Kleur en Stijl. Ze kan je alles vertellen over de verschillende kledingstijlen, accessoires, make-up en over de perfecte kleuren die jou laten stralen.

Silvia Visser van "Catering & Kookstudio Boschloo” is een zeer gedreven persoon, ze wil graag dat alles perfect op smaak is, werkt met veel seizoensproducten en ze wil erg graag dat haar gasten met een blij gevoel naar huis gaan. Want uw feest is onze zorg.

workshop


Verzamel een groep van minimaal 6 personen en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De workshop Kleur, Stijl en Smaak kost € 65,- p.p en duurt ongeveer 4 uur en vindt plaats in Kookstudio Bosschloo te Diepenveen. Aan het eind van de workshop krijg je een kleur-, of stijlkaartje en heerlijke recepten mee naar huis. Uiteraard kan de workshop worden aangepast aan persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrand kook