kleuradvies tekst grijs blok

workshop kleur2x1

paspop felrood

workshop kleur nw 2z 1x1

lichtgrijs blok

Workshop Kleur

 

Wil je gezellig met vriendinnen, (schoon)zussen of een groepje collega's iets leuks doen?

Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl geeft leerzame en gezellige workshops met praktische adviezen. Een workshop kan bestaan uit kleuradvies , stijladvies of als combinatie. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon voor de gezelligheid!

Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet? Welke kleuren hebben je voorkeur en zijn dit ook de kleuren die jou het mooiste staan? Wat zijn koele en wat zijn warme kleuren? Tijdens deze workshop laat ik je zien wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je doen. De "goede kleuren" laten je stralen en geven je meer zelfvertrouwen. Je zult versteld staan van het resultaat! Met behulp van verschillende kleurdoeken gaan we samen ontdekken welke kleuren jou het beste staan. Dit doen we aan de hand van de 4 seizoenen:

  • Winter: Heldere koele kleuren
  • Lente: Warme zonnige kleuren
  • Zomer: Gedempte koele kleuren
  • Herfst: Warme gouden kleuren

kleurkragen 

 

Aan het eind van de workshop krijg je een handig kleurkaartje. Je kan tegen een meerprijs ook kiezen voor een uitgebreide kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier heeft 96  voor jou afgestemde kleuren, die eindeloos te combineren zijn. Met deze kleurenwaaier in je tas is winkelen ineens een stuk gemakkelijker.

Deze leuke workshop Kleur kost slechts € 45,= p.p. Tijdens deze workshop is een hapje en drankje inclusief en aan het eind krijg je een kleurkaartje mee. Deze workshop is mogelijk vanaf 3 personen.  De workshop Kleur is ook mogelijk in combinatie met een High Tea, kijk eens bij workshop Ladies Tea. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 kleurrand kleuradvies 3

Workshop Ladies Tea

workshop ladies tea 1 x 1

Workshop Stijl

stijl 1x1