grijs blok workshop stijl

Vormen aqaua

paspop mint

stijl 1x1

lichtgrijs blok

Workshop Stijl

 

Wil je gezellig met vriendinnen, (schoon)zussen of een groepje collega's iets leuks doen?

Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl geeft leerzame en gezellige workshops met praktische adviezen. Een workshop kan bestaan uit kleuradvies, stijladvies of een combinatie van beide. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon voor de gezelligheid!

Welke kledingstijl past bij jouw persoonlijkheid? Door middel van een korte persoonlijke lichaamsanalyse krijg je advies en tips op het gebied van kleding, accessoires, schoenen en make-up. Iedereen neemt een topper en een flopper mee en die gaan we samen bekijken en bespreken. Bij een kledingstijl past ook een persoonlijkheidstype? Ben je basic chique, romantisch, dramatisch of natuurlijk. Dit gaan we ook samen ontdekken! Na het volgen van deze workshop weet je precies wat je nodig hebt om nog meer te stralen...

Stijl afbeelding workshop groot


Een workshop Stijl is inclusief een stijlkaartje, een drankje en wat lekkers. De prijs voor deze workshop is € 45,= p.p. en is mogelijk vanaf 3 personen. Voor grote groepen is een workshop natuurlijk ook mogelijk op jouw eigen locatie. De workshop Stijl is ook mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een High Tea. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrand aqua

Workshop Kleur

workshop kleur nw 1x1

Workshop Ladies Tea

workshop ladies tea 1 x 1

Workshop Stijl

stijl 1x1