workshop ladys tea 2x2

workshop kleur b2x1kopie

paspop zalmoranje

workshop ladies tea 1 x 1

lichtgrijs blok

Workshop Ladies Tea

Een gezellige en leerzame middag! Kies een van de leuke workshops met als extra een High Tea door jou gemaakt!

Een goed moment om jezelf te laten bloeien tot een sprankelende en zelfverzekerde lady! Met een passend kleuradvies weet je precies met welke kleuren en welke stijl je het beste voor de dag kunt komen. En wat is er dan leuker om hier samen met je vriendinnen, collega's, familie of buren een gezellige middag van te maken onder het genot van een exclusieve High Tea?

Tijdens de Ladies Tea krijg je een korte kleurenanalyse of een kort stijladvies, waarin je ontdekt wat de verschillende kleuren of stijlen met je doen. Je ontvangt allerlei informatie over de verschillende seizoenen en stijlen. Je ontdekt hoe je met accessoires je outfit compleet kunt maken. Ook leer je van "De Taartdame" hoe je heerlijke cupcakes kunt decoreren. En je ontvangt recepten voor het maken van een exclusieve High Tea.

Aan het eind van de middag gaan we gezellig met z'n allen aan een sfeervol gedekte tafel. Genieten van een heerlijke kop thee, cupcakes en andere smakelijke gerechtjes.

Wie zijn wij?

Astrid Morsink van "I' A.M. Kleur&Stijl" is een enthousiaste styliste op het gebied van Kleur & Stijl. Ze kan je alles vertellen over de verschillende kledingstijlen, accessoires, make-up en vooral over de perfecte kleuren die jou laten stralen.
Jacquelien Jansen van "De Taart Dame" maakt voor iedere gelegenheid een passende creatie. Ze leert je hoe je heerlijke cupcakes kunt decoreren en geeft informatie en recepten voor het maken van een exclusieve High Tea.

 

workshop iam afb

 


Verzamel een gezellige groep van ongeveer vier personen en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze Ladies Tea kost € 65,= p.p. De Ladies Tea duurt ongeveer 4 uur. Aan het eind van de Ladies Tea krijg je een kleur,- of stijlkaartje en heerlijke recepten mee naar huis. Natuurlijk is alles bespreekbaar en denken wij graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.

 

kleurrand ladies tea

Workshop Kleur

workshop kleur nw 1x1

Workshop Ladies Tea

workshop ladies tea 1 x 1

Workshop Stijl

stijl 1x1